Nimetön

Runoilija merri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vain tahroja paperilla
 

kuka kulkisi kanssani kunnes
elämän viimeinen haiven sydämestäni haihtuu
pitäisi kättäni kuin ei
olisi tahtonut mitään muuta koskaan tehdäkään
missään muualla ollakaan

kuka kertoisi iltaisin kuinka
sydämensä minut, nimeni, ikuisesti muistaisi
kaiken herkkyyden, heikkouden
suloisen rakkauden

kuka laulaisi minulle tunteista
kuiskaten hiljaa

eikä silti osaisi minua koskaan tukahduttaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
merri Nimetön 8.11.2009 0 Runo
merri Nimetön 6.11.2009 2 Runo
merri Nimetön 18.10.2009 0 Runo
merri Nimetön 5.10.2009 0 Runo
merri Nimetön 5.10.2009 0 Runo
merri Nimetön 1.10.2009 0 Runo
merri Nimetön 19.8.2009 0 Runo
merri Nimetön 7.8.2009 0 Runo
merri Nimetön 6.8.2009 1 Runo
merri Nimetön 5.8.2009 0 Runo