Vihreää voimaa

Runoilija metsätähti

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 8.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Katso valoon, näet auringon!
 

Käy askel verkalleen
kohti kotimetsää suojaisaa.
Pieni polku johtaa
paikkaan rauhaisaan,
mis kiireinen ajatus levätä saa.

Siellä metsän siimeksessä
on aikaa ajatella
ja vaikeakin ratkaisun saa.
Umpisolmu aukea ja
toiveet herättää.

Keskellä metsän suojaisan
katse kaartuu taivaansineen
kuin puun oksat korkeuteen kohoten,
elämän voimaa etsien.

Käy askel kevyt kotiinpäin,
levollisin mielin ja iloiten.
Luo voimaa polulle elon
puun oksat vihreät.

Selite: 
Metsään voi huolet häivyttää, siellä virkistyy ja innostuu luomaan uusia ideoita. Ihana metsä ja metsän tuoksu!
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimia sinulle eteenkin päin. Iloiset Onnittelut sinulle tänään! Kyllä metsä on ihanan rauhoittava ja rentouttava elementti.

Hienoa että olet löytänyt metsän rauhoittavan vaikutuksen.

Onnitteluja.

Miellyttävä runo, metsän rauhasta
kertova, on tosi että luonnon helmassa
on kiva samoilla kuunnellen
hiljaisuutta ja laimeaa lintusten liverrystä.
onnea merkkipäivänäsi

 

Käyttäjän kaikki runot