Salaisuuksia täynnä

Runoilija Aureelia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lumihiutaleet silmäripsilläsi
perhosenkevyesti

Talviauringon säteet
sydämen lämpönä

Kirkkaina kaikuvat
lapsenmaailmasi värit

Ja naurusi helinässä pienet tiu'ut

salaisuuksia täynnä

Selite: 
Omistettu pikkusisarelleni <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot