Poltepisteessä

Runoilija Aureelia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taivaanrannan tulimyrsky

hehkuna talojen katoilla

Menneisyydessä seison,

päivänlaskun lävistämänä

Jos astun huomiseen

- oletko sielläkin?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja koskettava runosi

Kuin hetki, josta ei ole varma onko se todellinen ollenkaan. Onko yö vai päivä? Hyvä otsikko.

Hieno.

Hyvin kaunis, sydäntä pakahduttava, koskettava ja herkkä runo.

muuta en osaa sanoa kuin että hieno runo ja suosikit! :)

 

Käyttäjän kaikki runot