Merikarhu

Runoilija milaire

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

miehellä
jonka olkapäähän on tatuoitu ankkuri
on varmaan sydän solmussa,
kun se tavallista pidempään
ylös heijastuvaan taivaanrantaan, tuijottaa

tuijottaa
kyynelissä merisuolaa

luulisi että on vaikeampaa opetella sitomaan se solmu
mutta sen avaaminen,
siihen ei moni pysty

ja haavoja kirveltää

.. rakkauden vanki
pedosta söpöksi nallekarhuksi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot