Lakritsapiippu

Runoilija milaire

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Isoisä
Vaari
Ukki sopi parhaiten
kerroit tarinaa, sepitettyä seikkailua kai
ja kutitit korvan takaa mun saparoilla

et suuttunut kun läikytin maitoa
totesit että sen jonka nuorena oppii, vanhana taitaa
puhuitko itsestäsi
silloin tiennyt en

nyt vuosien päästä
istun portailla
ja haluaisin niin kovasti vain poltella lakritsapiippua seuraksesi

ethän anna mun koskaan kasvaa niiden hetkien ylitse?

Selite: 
Leikin kursivointia.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tähän, ainoan isoisän menettäneenä ukin tyttönä, taidan kiitoksen laittaa. Pyyhin kyyneleen silmästä ja hymyilen hiljaa *jotkut ne osaa, muut on vain osaavinaan*

 

Käyttäjän kaikki runot