Aamu saa

Runoilija Katja Armoakka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tää liekki hiipuu hiljaa
Sanat tuuleen katoaa
Näitä päiviä kai koskaan
En enää kiinni saa
Käännä katsees vielä kerran
Ennenkuin sen unohdan
Lainaa lauseita sen verran
Mitä tahdot kuultavan

Jälleen aamu saa
Mut hiljaa hehkumaan
Kyyneleeni peittää alleen väriloistollaan
Jälleen aamu saa
Taivaanrantaa sarastaa
Ja vaivihkaa hetket kauniit varastaa

Ehkä nukuin liian kauan
Jäin taas vuoteen lämpimään
Ehkä tahtonut en mennä
Enkä jäädä pimeään
Tämä väsymys mua piinaa
Talvi taas on loputon
Pettymysten aikaviivaa
Täynnä sivut taasen on

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot