Living things

Runoilija Correta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Non chiudere mai il tuo cuore
To believe in you is like crashing my own opportunities.
Would it be out of line if i said "I miss you"?
 

Inside your skin there is a living thing.
I know you wouldn't believe it for first sight,
but I feel its heartbeats.

I can imagine how I make the beat go up when I touch you.
I can imagine how it calms down when you put your head down on my lap.

I remember when I listened your heartbeats when I laid down with you.

They were banging agaist my ear.
Heartbeats.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

I know you wouldn't believe it on first sight, but I feel its _heartbeat_.
Prepositio tossa "down on my lap" kohdassa olisi mielestäni 'in', mutta en ole ihan varma.
Heartbeat = sydämen syke, heartbeats = sydänten syke. Melkoinen monsteri.

Ja banging tarkottaa lähinnä panemista.. Että beating sopis varmaan paremmin siihen mitä yrität sanoa. :) Hyvää syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot