Tänä aamuna

Runoilija Correta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Non chiudere mai il tuo cuore
To believe in you is like crashing my own opportunities.
Would it be out of line if i said "I miss you"?
 

Herätä nyt aamulla siihen ikävään, ettei uni ollutkaan totta:
vierellä ei ole ketään.
Nousta ja mennä keittiöön.
Käydä uudetaan makuuhuoneessa.
Eikä siellä vieläkään ole ketään.

Selite: 
So would I be out of line if I said "I miss you"?
Kategoria: 
 

Kommentit

surullista, kuvaa hyvin yksinäistä aamutunnelmaa. erittäin todellisuusläheinen. pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot