Ihastuminen

Runoilija Tiikerinpentu

nainen
Julkaistu:
67
Liittynyt: 24.8.2005
Viimeksi paikalla: 24.4.2024 13:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siihen ihmiseen voisin rakastua.

Istua sylissä kesäöitä.
Kuunnella maailman ja sydämen
sykettä.

Siihen ihmiseen voisin kiinni jäädä.
Vierellä kulkea elämän hetkiä.
Katsella taivaita ja silmiä sinisiä.

Sitä ihmistä tahtoisin
hyvin pitää.
Lujasti halata ja varoen silittää.

Ettei mikään voisi meidän maailmaamme
koskaan särkeä tai hävittää.

Selite: 
Kuin teinityttö koin ihastumisen mieheen, jota en juuri edes tunne... Ehkä jonain päivänä vielä hänkin saa sen tietää =)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja koskettava. Tunnetta täynnä tää runo. pidin.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot