Takapeili

Runoilija Saga Stålt

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2011
Viimeksi paikalla: 18.11.2015 22:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

vilkuilen
siihen

tunnistanko
itseäni
tänään

utuinen
sumuinen

käynnistän
ilmastoinnin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

liekö peili ollut likainen, hymy runo tavallaan

Hauska ja herkkä silti veikeästi myös ronski. Pidän kovasti.

Hymyä lykkää huuleen tämä ja hyvä asia, jos ei aivan periskooppia tarvitse kuvan selventämiseen, vaan ilmastointi riittää.

Katsooko peilistä keskiäkäinen ihminen.

Mielenkiintoinen runo

 

Käyttäjän kaikki runot