Erossa ei ole aikuisia lapsia

Runoilija Legardier

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jonakin päivänä olen kokonaan olemassa"
 

On täysin hölmöä kuvitella, että lapset ymmärtävät vanhempiensa yllättävän eron siihen perustuen, että ovat jo niin isoja ja jo aikuisia lapsia. Tällaisissa asioissa ei ole olemassa niin isoja lapsia tai edes aikusia lapsia. On vain lapsia, joiden on hyvin vaikea ymmärtää.

Selite: 
Toinen meistä ei eron myötä havainnut lasten hämmennystä ja hätää. Kyvyttömyyttä ymmärtää ja hyväksyä. Taustalla oli kiire uuteen elämään ja olettemus, että lapset ovat jo niin aikuisia, että tottakai ne ymmärtävät. Eivät ymmärrä, mutta hyväksyvät ajan kanssa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot