Aamua toivoen

Runoilija misu

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 21.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kokemukset petetyn sydämen
Kuivattaa kyyneleet
Kylmettää ajatuksen
Muovaa ihmisen
vain varjoksi entisestään

Jättää kylmän, kovan kuoren
Ei hymyä
Vain ironista naurua.
Eihän missään ole järkeä.

Ja öisin yksinään
jättää yhden toiveen:
Kunpa yö veisi mukanaan
Tai aamu toisi toivon tullessaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen eli hyvä

Puhdasta ja tuoretta tekstiä.

Ei ,mitään liikaa, tarkoituksellista,
vain hieno, kypsä Runo.

 

Käyttäjän kaikki runot