Nimetön

Runoilija iipe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen kaunein ja viisain tyttö maailmassa, kysy vaikka isältäni, hän kyllä kertoo. Minunhan isäni tietää kaiken.
 

Pöydällä on pehmeää kovaa vasten,
minun silmäni harottavat pohjoiseen.
Joka vuosi lumen ja rauhan aikaan,
minä käännyn maailmaan sisäiseen.

Valo himmenee pimeän nurkassa,
kivikö minulla on rinnassa?
Onkohan kyseessä lapsuudentrauma,
joka tähän aikaan minuun vaikuttaa.

Olen hidas jossain nopeassa,
minulla on jäkälää joka paikassa.
Hereillä unessa ja uninen hereillä,
hämmentänee jokaista kulkijaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lopetus oli loistava!

Lopetus oli loistava!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
iipe Minä tiedän 7.5.2011 6 Runo
iipe Nimetön 20.12.2010 4 Runo
iipe Nimetön 3.12.2010 1 Runo
iipe virtaaaaa 29.6.2009 0 Runo
iipe Nimetön 16.2.2009 6 Runo
iipe Nimetön 5.1.2009 2 Runo
iipe Nimetön 25.12.2008 2 Runo
iipe Nimetön 25.12.2008 0 Runo
iipe Nimetön 25.12.2008 0 Runo
iipe Veli 6.12.2008 4 Runo