Nimetön

Runoilija iipe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen kaunein ja viisain tyttö maailmassa, kysy vaikka isältäni, hän kyllä kertoo. Minunhan isäni tietää kaiken.
 

Dimdamdam.
PaleloiPaleloi.
Kuinka kauan palelee vielä?
Nukuin eilen hänen vieressään.

Dimdamdom.
PaleloiPaleloi.
Mitä helvettiä minä teen täällä?
Mistä vitusta minä olen tänne tullut?

SimSamSum.
DikidoiDikidoi.
Laulaisko sitä vielä jonkun laulun,
tuudittelisko hetken paikoillaan.

SimSamSum.
DikidoiDikidoi.
Ei tässä ole mitään järkeä,
eikä tästä mitään auke.

Jospa sitä muistelisi,
unohtaisi,
nukahtaisi,
rakastaisi,
jotakin,
edes pienen hetken verran.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
iipe Minä tiedän 7.5.2011 6 Runo
iipe Nimetön 20.12.2010 4 Runo
iipe Nimetön 3.12.2010 1 Runo
iipe virtaaaaa 29.6.2009 0 Runo
iipe Nimetön 16.2.2009 6 Runo
iipe Nimetön 5.1.2009 2 Runo
iipe Nimetön 25.12.2008 2 Runo
iipe Nimetön 25.12.2008 0 Runo
iipe Nimetön 25.12.2008 0 Runo
iipe Veli 6.12.2008 4 Runo