Sähkömagneettista säteilyä

Runoilija Ninuiitti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 9.6.2016 8:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.3.1992

 

Pää kuin mikroaaltouuni,

sisällä popcorneja,

kohta palaneita.

Liikaa eargasmeja,

kuvotusta

ja suoraa huutoa selästä.
Niskasta.

Ja missä elämäntahtoni

ylös vihdoin nostaisi?

Kiehuvan veden kautta pakastaisi,

maailman ääriin riepottaisi,

sylissään tuudittaisi,

ja paskat.

Vaikka koko mun ruumistani pakottaisi.

Minut puhtaana pitäisi

myös mieleni.

Sitä oikeaa polkua pitkin

tarvittaessa vaikka kantaisi.

Mutta en jaksa yksin.

Selite: 
Eargasm - täydellinen nautinto musiikista.<br />Ylläpidon joku höpö kavei piti sitä turhan seksuaalisena, hassua. Miksei musiikista voisi nauttia?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot