Onneksi askarteluveitset tylsyvät.

Runoilija Ninuiitti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 9.6.2016 8:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.3.1992

 

Joku kiipeilee mun selässä,
raapikoon,
mä en tunne.

Ole romanttinen,
piirrä mun selkään,
mä en tunne.

Tai ehkä vain hipauksen.

Joku kiipeilee mun rintakehässä,
raapikoon,
ihan kaikkea mä en tunne.

Raavi vaan.

Joku huutaa mun päässäni,

huutakoon,

mä juovun.

Jos en,

se vielä näkyy jaloissa.

Selite: 
Punaisina viivoina.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot