Särkyi jotain jossain..

Runoilija kaari18

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Iloisen luonteen omaavan sielun omistamat suloisten sanojen armeijat
 

saippuakuplan kaltaisena
kohtaloni antama harha
kirkkaan pallon sisällä
ei ole pimeää
elän hetkessä
oman osuuteni
elämästä
hengetön
heiluvainen
minne katosin
kuka oli vastassa
vain ulvova tuuli
ulisee nurkissa
läpinäkyvää
teennäisyyttä
se syö ihmistä sisältä
kuplien kuplia
monta samanlaista
vei tuuli mukanaan
se sinisin pallo
joka hetkessä
katosi oli sieluni
tunteellisin aihio
miten löydän
pimeästäni pois
ei en pelkää pimeää
sen sisällä voi
nukkua vaikka
sata vuotta ja
uudelleen herätä
päivät lentäen siivittä
yöt mustien minuuttien
pitkillä pitkospuilla
kaltaisiaan vain
huhuilla
viisarit vihollisista
alhaisimmat
feikki kuolemista
silmät ummessa
kuvitellen hukkumista
lumien huoneisiin
harhoja tuoneisiin
availlaan vasta ovia
talviyöt yksinäiset
mustavalkoista
kudelmaa
lomittain
sikin sokin
antoivat aurinkoni kuolla
luvan sentään sain
haavojani nuolla
turtua sisältään
tuntea mielensä
raskaaksi
kevytkenkäiseksi
luulevat rakkaat
siskonikin kyllä
niidenkin tulisi ikävä
kun kuplana särkyisin
tai katoaisin tuuliini
kuka sitten antaisi iloja
pilvet niin kiehtovat
minua ja taivaani
avara astunko
hiljaa vain
pilvilaivaani
ja nukahdan
uskallan lentää ilmassa
meriäni kyntää
pelotta
herään pelosta
suunniltaan
omasta sängystäni
oman sydämeni
äänet kuulen korvissani
vain unohtakaa ei
minua ole ollutkaan

kaari18

Selite: 
olen niin tunteideni orja...orpo arjen prinsessa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot