hiljaisuus

Runoilija puudeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

derivaatan ja integraalin välissä on Puudelille sopiva kolo
 

Minä istun täällä
hiljaisuudessa
ja annan sinun tulla
ajatuksiini.

Annan käsiesi leikkiä
mielelläni
vapauttaa endorfiineja
naurun lomassa.
Ne ovat kuin nikotiinia,
jotka vievät tämän
päänsäryn pois.
Annan tuoksusi
vallata vaatekaappini.

Minuuteni valuu
naapurin jätteiden seassa
roskakuilussa.

Anna itseni
vasta nyt käsittää

kun sä lähdet

se on vain se
hiljaisuus
mikä jää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot