Nimetön

Runoilija puudeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

derivaatan ja integraalin välissä on Puudelille sopiva kolo
 

´snowflakes´
poika katsoo äitiään tuimasti
´snowflakes´
se ei sovi tunnelmaan
jota poika viestittää katsellaan

´cornflakes´
vanhempi sisar töksäyttää
´cornflakes that´s what they are´
ruokapöydässä on hiljaista

äiti hoputtaa poikaa katsellaan
´snowflakes´
´cornflakes´

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot