elämän realiteetit

Runoilija puudeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

derivaatan ja integraalin välissä on Puudelille sopiva kolo
 

mitä jos elämä
olisikin mennyt
toisin sä kysyt

Mäkin haluan uskoa tähän utopiaan

Kahvinhöyryisiin aamuihin joita
varjostavat ruusujen terälehdet

Hitaisiin henkäyksiin iholtasi
vaellellen sormenpäilläsi
alastonta naiseuttani

Ostoskärryhippaset isoissa marketeissa
paheksuvien katseiden alla.

Mutta kyllähän me tiedetään

paremmin.
Ei se kumminkaan kestä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

realistista kauneutta, kiitos iskevien totuudenmukaisesta kuvauksestasi.

 

Käyttäjän kaikki runot