PETO

Runoilija babynen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

syvät viillot, sydämen sirpaleet ovat herkkiä ja kipuliaita
 

Juoksin niin kovaa karkuun, kun jaloistani pääsin.
Mutta se ei auttanut.
Huusin apua, mutta kukaan ei kuullut.
Tai sitten kukaan ei halunnut kuulla.
Olin itse lähtenyt kulkemaan väärää polkua.
Sitä polkua jolla lapsia aina pelotellaan.
Se pilaa elämän, sä et sieltä enää koskaan palaa.

Mä yritin.
Mä halusin pelastua.
Mut peto sai kiinni hampaillaan.
Mä en mahtanut enää mitään.

I just want to say goodbye.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
babynen MIELENVIKA. 28.8.2013 0 Runo
babynen EPÄTOIVO. 24.4.2013 0 Runo
babynen MINÄ. 2.6.2009 2 Runo
babynen PETO 1.4.2009 0 Runo
babynen ENTÄ JOS. 2.12.2008 0 Runo
babynen VAITI. 28.11.2008 0 Runo
babynen HULLU. 25.11.2008 0 Runo
babynen KOHTALO. 25.11.2008 0 Runo
babynen PARASKAVERI. 24.11.2008 2 Runo
babynen KIPU. 24.11.2008 0 Runo