Nimetön

Runoilija Oficina de Agosto

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

miten kuvailla sanoin

sitä hahmotonta
abstraktia
mikä jää oksien ja lehtien väliin
mikä on ajatusten ja askelten välillä

sitä välillämme olevaa
viivaa
joka on minun sisäreunani
ja sinun ulkoreunasi

ja ilman sitä viivaa
minua ei olisi
eikä
sinuakaan olisi

sillä sanat ovat rajallisia
muotoon ja aikaan sidottuja
enkä niiden kautta voi puhua
sinulle rakkaudesta

ymmärräthän

se olisi aika banaalia

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuneet, tuntemukset sisäisenä kokemuksena
on todellisia, sanat ... lopulta ne ovat vain
kuvainnollisia, toistettavia, läpinäkyviä
heijasteita.

Tunteet yhteisinä, ne ovat samaan runkoon pureutuneita todellisuuksia, kuoren alle koostunut yhtenäisyys,
yhteenkuuluvuus.

Taitava lukijan Runo, johon syytä
pysähtyä, ajatella, syventyä.

Tämän Runon hienous herää lukijassa,
kokemusmaailmassaan, jos kohtaa
samaistumista, oivallusta, tuntemuksia.

Puhda, mielenkiintoinen Runo.

kiitos.

Tuneet, tuntemukset sisäisenä kokemuksena
on todellisia, sanat ... lopulta ne ovat vain
kuvainnollisia, toistettavia, läpinäkyviä
heijasteita.

Tunteet yhteisinä, ne ovat samaan runkoon pureutuneita todellisuuksia, kuoren alle koostunut yhtenäisyys,
yhteenkuuluvuus.

Taitava lukijan Runo, johon syytä
pysähtyä, ajatella, syventyä.

Tämän Runon hienous herää lukijassa,
kokemusmaailmassaan, jos kohtaa
samaistumista, oivallusta, tuntemuksia.

Puhda, mielenkiintoinen Runo.

kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot