Nimetön

Runoilija Oficina de Agosto

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

se oli silloin kun

kuulin ensi kertaa radiosta
eleanor rigbyn

tai paljon myöhemmin
kun opettaja puhui lahjakkuudesta
ja tunsin lope de vegan hengen
kivisillä käytävillä

tai varhain aamulla
elokuussa
istuessani meren poukamassa
ja olin lintujen kanssa yhtä

tai
kun ymmärsin oikeasti rakastavani
ja muotoilin mielessäni ajatuksia sinulle
äidinkielelläsi

ja olisin voinut rakastua myös kieleen
ja sitten löysin kadonneen runon
kallioiden väliin jääneestä
kätköstä

ja muistan aina
miten äiti kannusti minua ennen
ja jälkeen

ja...
... niinä hetkinä

tunsin olevani enemmän kuin
elossa

tunsin olevani enemmän kuin oikeasti
olen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä onkin niin hieno runo,etten arkipäuväisyydessäni sitä ihan ymmärrä,mutta jotain tajuan,tämän olevan upea kerronta.

Hieno runo.

näitä hetkiä on harvoin. Hienosti kuvattu hiotuilla säkeillä.

Ihastuttava helmi.

Lukija kulki runon sivistyneillä sanoilla aina hetken matkaa Ranskassa, Pariisin upeimmilla kahvilaterasseilla.

En tiedä miksi kyseiset paikat, ne vaan tupsahti.

Runo on kuin salaperäinen "vooDoo-papitar" taikoineen - niin hehkumaalista uteliaisuutta jäi ilmaan.

Kaunis runo, salalaperäinenkin, muistoja ja onnea hetkessä

Valoisasti etenevää kerrontaa jota lukee nauttien. Tästä välittyy hyvin renesanssin näytelmäkirjailijan läsnäolo, yhtä hyvin kuin Beatlesien. Lukija tempautuu mukaan noiden aikojen henkeen ja seuraa ennen muuta runominän herkkää kasvumatkaa aikuisuuteen. Vaikuttava kokonaisuus *Kiitos

Ensilukemalta ihastuin runosi kerrontatapaan. Pidän kovasti. Lämmin kiitos :)

 

Käyttäjän kaikki runot