Nimetön

Runoilija Oficina de Agosto

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

itken tänään
ja vielä huomennakin

vaikka minulla on kaikki syy
olla ainoastaan kiitollinen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo.

Tää on todella kaunis...kosketava

Suuri tunnelataus välittyy tästä runostasi.

Runossa paljon tunteita. Koskettavaa.

Tunteiden täyttämä runo!

Kun itkee kiitollisuuttan,
omaa sydämen, jonka joka
lyönnissä lämmön viirteitä.

Liikuttava teksti, joka lukijassa taipuu Runoksi
kuin sormenpäät toisen ihmisen sormenpäitä
koettaisi, yhteinen hymy viriäisi.

Kiitos Runosta.

Hieno runo.

Tää on todella kaunis...kosketava

Suuri tunnelataus välittyy tästä runostasi.

Runossa paljon tunteita. Koskettavaa.

Tunteiden täyttämä runo!

Kun itkee kiitollisuuttan,
omaa sydämen, jonka joka
lyönnissä lämmön viirteitä.

Liikuttava teksti, joka lukijassa taipuu Runoksi
kuin sormenpäät toisen ihmisen sormenpäitä
koettaisi, yhteinen hymy viriäisi.

Kiitos Runosta.

 

Käyttäjän kaikki runot