Tuuli

Runoilija b19eb2fe0391f8c81b5e16ba8cd363d3

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2005
Viimeksi paikalla: 4.12.2018 13:13

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
20.4.2024

Matkalla toiselle puolelle
 

Kauniit kasvosi
mätänevät edessäni,
kun köydet,
jotka rajoittavat raajojani,
yksitellen katkeilevat.

Hiekkamyrsky,
joka ennen leikkasi ihoani,
tuhannen partaterän voimin,
väistyy lempeän tuulen tieltä.

Tuuli nostaa minut ylös,
korkealle pilviin
ja viimein näen,
kuinka pieni oletkaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot