Vielä

Runoilija b19eb2fe0391f8c81b5e16ba8cd363d3

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2005
Viimeksi paikalla: 4.12.2018 13:13

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.4.2024

Matkalla toiselle puolelle
 

Tule lähemmäksi,
sulje silmäsi,
laske kätesi kädelleni,
hengitä hiljaa korvaani.

Ollaan hetki näin,
hetki rinnakkain
Niin kuin ennen vanhaan
kun vielä kuljimme samoja teitä

En halua avata suutani,
pelästyttää sinua luotani
Voitko tällä kertaa etsiä sanat,
antaa anteeksi?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot