Elämästä

Runoilija liilakka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikinä ei tiedä milloin päivä on viimeinen!
 

Kun synnyit tähän maailmaan,
joudut kaikkea pahaa heti kokemaan.
Lapsuuden sait heti unohtaa,
kun koulukiireet sinua rasittaa.
Pienestä tytöstä kasvoi nuori nainen,
joka on nykyään ahkera ja itsenäinen.
Elämä kaikkia kouluttaa ja
jokainen siitä jotain uutta oppia saa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
liilakka Nimetön 4.7.2009 0 Runo
liilakka Sinä 19.7.2007 0 Runo
liilakka Nimetön 16.6.2006 0 Runo
liilakka Nimetön 16.6.2006 0 Runo
liilakka Nimetön 7.6.2006 0 Runo
liilakka Kaipuu 7.6.2006 0 Runo
liilakka Nimetön 7.6.2006 0 Runo
liilakka Elämästä 21.10.2005 0 Runo
liilakka Syksyn lumo 21.10.2005 1 Runo
liilakka Nimetön 24.8.2005 0 Runo