Sinä

Runoilija liilakka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikinä ei tiedä milloin päivä on viimeinen!
 

Kun yhdestä tulee kaksi
ja ne liittyvät yhteen;
syntyy jotain todella kaunista ja vielä haurasta.
Siellä Sinä kellit äitisi vatsassa,
jossa olet suojassa maailman pahalta.
Sinä kasvat pikkuhiljaa,
koska äitisi tuntee sinun pienet nyrkit ja jalat.
Pieni Sydämesi sykkii jo vahvasti
ja pian tulee aikasi valmistautua syntymään.
Se kova ponnistus Sinulle ja äidille,
mutta myös henkisesti isälle.
Siinä Sinä sitten yhtäkkiä olet,
todiste äidin ja isän suuresta rakkaudesta.
Nyt alkaa uusi elämä,
täynnä haasteita ja iloa,
tukenasi maailman parhaat vanhemmat.

Selite: 
Ystäväni saa kohta vauvan!<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
liilakka Nimetön 4.7.2009 0 Runo
liilakka Sinä 19.7.2007 0 Runo
liilakka Nimetön 16.6.2006 0 Runo
liilakka Nimetön 16.6.2006 0 Runo
liilakka Nimetön 7.6.2006 0 Runo
liilakka Kaipuu 7.6.2006 0 Runo
liilakka Nimetön 7.6.2006 0 Runo
liilakka Elämästä 21.10.2005 0 Runo
liilakka Syksyn lumo 21.10.2005 1 Runo
liilakka Nimetön 24.8.2005 0 Runo