Olisitko metsäni?

Runoilija Nicosia

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 15.7.2005
Viimeksi paikalla: 27.9.2017 12:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.7.1987

"Ihminen ei rauhoitu ennen kuin kohtaa alastomana sen tosiasian, että hän kuolee.
Mutta uskallanko ottaa vastaan sen lohdun mikä on tarjolla?
Pitäisikö joka hetki elää pääkallo kädessä kuin Hamlet: ollako vai eikö olla?"
-Torsti Lehtinen-
 

Epävarmuudessani minä huudan äänetöntä huutoani,
joka kimpoaa vatsan seinämiltä.
Virvoittaisit jo sieluni
levittäisit nukkaisen maton jalkojeni alle,
joilla on kylmä yksinäisyydessä.

Kietoisit minut sammaleiseen syliisi ja antaisit olla siinä

pistelemättä havunneulasilla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno tunnelma ja raikkaita kielikuvia.

Ihana runo! Mahtavat kuvaukset ja pidän tuosta tunteesta.

 

Käyttäjän kaikki runot