I do care.

Runoilija emaepu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 23.1.2007
Viimeksi paikalla: 25.8.2017 6:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ehkä en kerennytkään ajoissa kertomaan?
mitä jos se on myöhäistä nyt,
sano onko se myöhäistä nyt,
jos mä kuitenkin välitän.

Ei siitä ole kauaa, kun mä väitin ettei tunnu miltään,
olin sitä mieltä, että vähän vain leikitellään.

Ja nyt mä en malta edes ummistaa mun silmiä,
pelkään että jään ilman kauneimpia hetkiä.

Mä pidin huolen siitä etten anna valtaa,
niille salasille tunteille, jotka mun sisälläni kalvaa.
Mutta sano kulta, ettei oo myöhäistä vielä,
nyt mä myönnän, mä kuitenkin välitän.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
emaepu Kaipaus. 20.11.2012 0 Runo
emaepu I do care. 3.6.2010 0 Runo
emaepu .-. 23.3.2010 0 Runo
emaepu Life. 23.3.2010 0 Runo
emaepu Leikitään? 15.8.2009 1 Runo
emaepu Valoni. 18.10.2008 0 Runo
emaepu Jää. 14.7.2008 0 Runo
emaepu Sun tyttö. 14.7.2008 1 Runo
emaepu Mitä jää. 14.7.2008 0 Runo
emaepu Nimetön 17.6.2008 0 Runo