Valo

Runoilija Jemzu

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 13.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakastan sinua, en ketään muuta.
Olen elämäni valo, elämäni lähde.
Maailmassani ei ole muita kuin sinä.

Yhtenä iltana vain tulit ja sait minut rakastumaan sinuun.
Siitä lähtien olet ollut elämässäni, ja sieltä et pääse mihinkään.

Minun ikioma, elämäni kirkkain valo.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Jemzu Nimetön 22.5.2006 0 Runo
Jemzu Anteeksi.. 19.1.2006 3 Runo
Jemzu ...En jaksa... 29.11.2005 0 Runo
Jemzu Sinä 29.11.2005 0 Runo
Jemzu Kipu 13.7.2005 0 Runo
Jemzu Valo 13.7.2005 0 Runo
Jemzu Kaipaus 13.7.2005 0 Runo