Tarvitsen sinua.

Runoilija c88bb12c92f2e681131b8c872b7280bf

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.7.2005
Viimeksi paikalla: 23.5.2019 18:33

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

Suuret kiitokset niille jotka jaksavat lukea ja arvostella huonoja runojani :) Kaikenlainen palaute on tervetullutta :)
 

Näet peilistä,eri ihmisen kuin minä.
Tunnet minut eri nimellä kuin minä,
Kuulet minut eri äänellä kuin minä.

Nukahdat viereeni,pääsi olkapäälläni,
en voi olla hymyilemättä.

Lasi jonka takaa katson maailmaa,
on eri,
kuin se miten sinä näet kaiken sen.
Löysit avaimet,siihen lukkoon,
jonka avaimen minä kadotin jo vuosia sitten.

Viimein voin kuulla asiat,
myös sinun korvillasi,
nähdä asiat myös sinun silmilläsi.
Kun tuot,
elämän näihin huoneisiin.
Kun tuot,
uuden elämän.
Ja löydät,
minut.

enkä voi enää olla surullinen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan huikean hyvä runo. Meni suosikkeihin samantien! :)

 

Käyttäjän kaikki runot