Pöty 40-v

Runoilija Kylli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2005
Viimeksi paikalla: 23.11.2017 17:04

Asuinpaikka: KALLIOLA
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Biodynaaminen luonnonlapsi. Itsepäinen oinas, jonka sarvet ovat hioutuneet sileiksi onnen ja tuskan tasapuolisessa aallokossa.

Jokaisella on runo sydämessä.
Elämän eri tilanteet luovat sen soinnin.
Ilo ja suru käyvät käsi kädessä.
Runo lohduttaa ja ilahduttaa.
Usein tunteet on vaikea tuoda julki.
On vaikea puhua,
sanoa asia ääneen.
 

Mystiset, suljetut ja salaiset
peräkammarin ovet.

Vuosien vaihtelut,
ilot ja surut.
Ikävä ja huolet.

Katkokävelevä aave
hukkui "via tolueeniin",
kunnes löysi oman
"untensa sankarin".

Mekin löysimme etäisyydestä läheisyyden.
Kilometreistä tuli senttimetrejä.

Uudelleen syntymän ihmeellisyys.

Pieni poika, isänsä siittämä
äitinsä synnyttämä.

Nyt isä itsekkin,
kahden poikaviikarin.

Onnentoivotuksia ja humpantahteja
eläkeläistyyliin...

Selite: 
Ampan pikkuveljelle rakkaudella Kylli
Kategoria: 
 

Kommentit

Pöty kiittää ja kumartaa tarkkanäköistä Kylliä

Pöty kiittää ja kumartaa tarkkanäköistä Kylliä

 

Käyttäjän kaikki runot