sinä..

Runoilija jesmo91

nainen
Julkaistu:
16
Liittynyt: 7.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

miettinyt oon.....
 

autat minua jaksamaan...
kysyt aina kuinka voin ja mitä minulle kuuluu...
autat ettei kukaan kiusaisi minua....
olet oikea ihminen....
itkisin jos kuolisit....

Selite: 
tämä on omistettu kristalle mialle ja mikaelille.... <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot