hullu(ko)?

Runoilija jesmo91

nainen
Julkaistu:
16
Liittynyt: 7.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

miettinyt oon.....
 

Se haluais et me sovittais vaik ei kavereita tuliskaan .

se ajatteli aluksi että sinä olet kaiken pahan alku.
yhteen väliin olin niin sekasin että kirjoitin sun nimes verelläni lattiaan..

meillä oli silloin ollu jotakin riitaa...

Selite: 
tosi asia...sain tämmösen viestin yheltä henkilöltä... :'(
Kategoria: 
 

Kommentit

"kirjoitin sun nimes verelläni lattiaan.." ihana kohta. <3

Aika rajua. Pidän kuitenkin.

Samaa mieltä LittleLoven kanssa..
"..kirjoitin sun nimes verelläni lattiaan.."
Paras kohta, totta.

 

Käyttäjän kaikki runot