hän...

Runoilija jesmo91

nainen
Julkaistu:
16
Liittynyt: 7.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

miettinyt oon.....
 

Hän=erinlainen
Hän=upea
Hän=loistokas

Hän seurasi vaistojaan..
Hänessä ei ollut muuta vikaa kuin
huumeet,jotka veivät hänet pois ..

Hän rakasti kaikkia,
jokaista ihmistä
eläintä,
kukkia ja
ötököitä..

Hän ei olisi saanut lähteä...Ei koskaan...

Selite: 
sain elokuvasta idean kirjoittaa tälläsen...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot