Ystävälleni

Runoilija Kulkija

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Naura, tanssi ystäväni!
Kumoa lämpimässä yössä hilpeä maljasi.
Sillä aamu ilomme riistää,
ja toisiamme taas arasti katsomme.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Maljain kumoamisessa on kyllä se hyvä puoli että ihmiset uskaltaa olla paremmin ns. omia itsejään (joskus liikaakin) kuin arkielämässä. Kovin totta, kovin tunnelmallinen ja hieno runo ^^ suosikkeihin~

Jotenkin niin todellinen tilanne monen kohdalla, aika kurjaa että se on näin.

Hieno, jättää lukijan ajatuksille mukavasti tilaa.

Runosi antaa hienosti tilaa lukijan omalle tulkinnalle. Pidin tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot