Tyhjyys

Runoilija Kulkija

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pehmeä usva kietoi aamuöisen metsän syleilyynsä.
Usvan keskeltä, kuin olemattomuudesta,
valuivat esiin polkuani varjostavat puut.
Hiljainen oli metsä, linnutkin kovin vaiteliaita.
Unohduinko usvaan, katosinko tyhjyyteen?
Hiljaisuuden tiellä ei ole surua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikean kaunis on tämä runosi. Toivon mukaan löysit tien usvasta ja tyhjyydestä pois, löysit elämän ilon. Pidän runostasi :)

Kauniisti käytät luontoa runoissasi, siitä pidän.

Hieno tunnelma.

Aivan ihana tunnelma!!! :)

Upeaa metsätunnemaa

Hieno runo, ja todellakin upea tunnelma!

 

Käyttäjän kaikki runot