Nimetön

Runoilija OmistettuSielu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen haluaa unelman, muttei halua unelman hajoavan
 

jos sä et kerro totuutta
mä lasken sen yks yhteen ja tulos on yhtä selvä ku yhteentulolaskulla
ja jos siin on jotain korjattavaa mä vähennän siit nii yksinkertaisesti ku miinuslaskulla
mut mä en taida ees haluta nähä lopputulosta
jos se on kuin onkin nii paljo karumpaa
mitä sä annat taas olettaa
must tuntuu et sua pitäis joskus vähän opettaa
miten tääl eletää
mitä tääl vedetää
hei herää, tuu pois sielt sun päänsisäst
ja koita tää nyt sisäistää
mä en ymmärrä sun tarinaas
en ees jaksa kuunnella sun narinaas
mite sul on kaikki nii huonosti taas
voisitsä tehdä itselles jotain?
Rupeisit vaik elämään niiku me kaikki muut tääl
eikä sun tarvii enää olla nii juustopää
koita nyt käsittää
se tekee sun elämästä elettävää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot