Marialle, naiselle

Runoilija Vaakanävertäjä

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 1.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikkea kannattaa kokeilla paitsi anoppia ja kansantansseja. Ryhdyinpä siis runolle.
 

jonka naurua en väsy kuuntelemaan
jonka persoonallista kauneutta en kyllästy katsomaan
jonka seurassa on helppo olla, juosta portaita, heitellä lumipalloja
jonka kanssa on hauska keskustella, oppia uusia näkökulmia
joka tuntee minut kenties paremmin kuin kukaan muu
jota luulen tuntevani ainakin vähäsen
jonka haluaisin oppia tuntemaan paremmin
joka tekee minut epävarmaksi
joka saa minut tuntemaan itseni hölmöksi
joka ei anna aihetta
mutta jonka viehkeyttä minun on silti miltei mahdoton vastustaa

Selite: 
Joulahjan mukaan laitettu runo, ennen varsinaista seurusteluaikaa...
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkänkaunis runo rakkaalleen.
Mukavaa syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot