Lähellä

Runoilija Vaakanävertäjä

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 1.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikkea kannattaa kokeilla paitsi anoppia ja kansantansseja. Ryhdyinpä siis runolle.
 

Syksyisenä päivänä sateisessa metsässä iski
mieletön läheisyys ja hellyys tuota naista kohtaan

joka seisoi pienellä kumpareella kaukaisuuteen katsoen
metsästä ja sienistä nauttien

minusta ja tunteistani tietämättä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis!

Loistavasti kuvattu tunteesta hetkessä.
Hyvää syntymäpäivää!

Erittäin hieno Runo.

Vau, kaunis runo! :)

 

Käyttäjän kaikki runot