Joulu 2012

Runoilija ColorMyWorld

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Kerro ihmeessä mielipiteesi kun runoihini päädyit :-)
Kaikki palaute on erittäin tervetullutta!


Mä en vain kirjoita sanoja ja lauseita,
mä kirjoitan tunteita, rakkautta ja ajatuksia.
Mä kirjoitan musta, ja mun omasta maailmasta.

 

Lunta on niiin paljon

Roskien vienti tuntuu maratonilta

kuitenkin... mä tein sen;
sain kodin siivottua jouluksi!

(ISO kiitos kulta avusta!)

Vaikka tänään sä olet kaukana

olet täällä mukana, mun sydämessäni.

Mulla on silti hyvä olla, en pelkää.
Tänään olen onnellinen koko sydämestäni.

Jännitän, mitä paketit sisältävät...
mutta, erityisesti mä jännitän sitä,

mitä Sun paketeissa on.

Helpottaa ajatus, että pian
tämä vuosi vaihtuu uuteen,

Sun kanssasi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot