Life's a big miracle

Runoilija ColorMyWorld

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Kerro ihmeessä mielipiteesi kun runoihini päädyit :-)
Kaikki palaute on erittäin tervetullutta!


Mä en vain kirjoita sanoja ja lauseita,
mä kirjoitan tunteita, rakkautta ja ajatuksia.
Mä kirjoitan musta, ja mun omasta maailmasta.

 

Olen kulkenut pitkän
loputtoman tuntuisen,
mustaakin mustemman polun

Mutta,
vihdoin näen valoa

Hymy korvissa
Liidän suuremmilla siivillä,
kuin koskaan edes uskalsin toivoa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

toivonkipinöitä illan pimentyessä, aivan upeaa. Hienoa!

Kyllä se valo lopulta siellä tunnelin päässä loistaa :) Hieno teksti.

 

Käyttäjän kaikki runot