pretentious – teeskentelevä

Runoilija Shortcut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ehkä minä aiheutin sateen.
 

Miljoonia piilotettuja tunteita, tuskan sirpaleita, pois pyyhittyjä kyyneleitä – kadotettuja. Teeskentelyä, muiden haluamia hymyjä ja naurua joka tekee kipeää, repii sisuksia hitaasti palasiksi. Koskee.

TEESKENTELE TYTTÖ.

Ikuisesti iloinen, pillereillä puuduttaisivat jos saisivat tietää totuuden. Sinä ymmärrät ystäväni, tiedät taakan harteillani. Taakan joka painaa maata kohti, saa koko kehon vapisemaan.

”Ole oma itsesi, minä en tuomitse.”

Kanssasi itkin monet itkut, kyyneleet joista muut eivät saisi ikinä tietää. Sinun takiasi jaksan herätä huomiseen, sinun takiasi haluan syksyn tullen herättää kaiken taas eloon.

Kiitos ystäväni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi upea, ja niin tuttu.. En tarkoita että tää olis kliseinen, ehei. Vaan että toi tunne on tuttu, pitää vääntää muille hymyä vaikka tekis mieli itkeä. Tosi kaunista, sanoilla leikkiminen on suloista, ja ajatus on mahtava. Vau.

Upea kokonaisuus ystävyyden koettelemuksista, ihmisten pinnallisuudesta...siis ihan tästä nykyelämästä...tykkäsin satasella...kiitos arvioinnista!

tämähän kauniss.

tuttuakin, jollain lailla sattuu jo lukeminen.
"teeskentele tyttö."- tuossa kohdassa iski.
mahtavia nämä sinun kirjoitukset, mitä nyt
luinn, ihan oikeasti. SUOSIKKEIHIN! <;

Näissä sitä tunnettakin.<3

 

Käyttäjän kaikki runot