Nimetön

Runoilija pinjagrau

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 5.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä vaa puuhaat laittomii
Pelotat ja satutat ihmisii
Yhes me ollaan parempii ku sä
Me ollaan vahvoi
vaik meitä on satutettu
Meitä on ahisteltu
meilt on viety rauha
Mitä oikeestaan tarkottaa turvallisuuden tunne
siit mul ei oo enää hajuakaa
Yhes me ollaan ku supermies
Palautetaa maailma ennallee
Toi ei oo oikein ketää kohtaa
Me Annetaa sulle opetus
Vielä sä joudut vastuuseen teoistas
Vai vieläks se menee niin et paha saa palkkansa ?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

positiivinen eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot