Nimetön

Runoilija pinjagrau

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 5.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Särkynyt sydän, vailla hoitoa
Suuri aukko keskellä sydäntä, vailla paikkaajaa.
Sairas lapsi, vailla lääkäriä.
köyhä nainen, vailla rikkauksia.
Ruma mies, vailla rakkautta.
Mutta minä en ole ruma, en mies, enkä köyhä
mutta minulla on särkynyt sydän, vailla paikkaajaa.
Olen vailla rakkautta.
Olen sairas, tarvitsen lääkäriä.
Sydämeni on palasina.
Kokoaisitko sen minulle?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot