Paluu.

Runoilija TummaTähtitaivas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Uneksitko kuolemasta?
--
arvostan kommenttejanne.
 

kaikki on muuttunut niin kovasti

vuosia

mennyttä aikaa

katsellen taaksepäin

tuota särkynyttä

miksi, minä kysyn

mitä tapahtui

että kaikki tuo

pääsi tapahtumaan

ja kaikki tuo jäi tapahtumatta

minä en unohda sinua koskaan

vaikka unohtaisin kaikki muut

oletko yhä siellä?

Selite: 
Hyvin pitkästä aikaa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot