Rakkauden luonne

Runoilija aquila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaus

Jokainen kokee sen joskus.
Rakkaus on kuin kiero käärme
joka saa vieteltyä itsensä.

Rakkaus on kuin hedelmä
kun siitä on haukannut,
se on osa sinua.

Se on julmaa. Jokainen kokee sen joskus.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot