Rakkauden murusia

Runoilija aquila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ihminen jonka luulit tuntevasi,
ei ole sitä.
Leipä jonka luulit ostavasi,
ei ole tuoretta.
Mikään ei ole sitä miltä näyttää.
Avaa silmät.
Kaikki ovat eilisen leivän murusia.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot